Informatie


Kerst begint bij de Winterfair in Geertruidenberg! 

De schilderachtige Markt wordt jaarlijks de 2e zaterdag van december, helemaal in wintersfeer gedompeld. Snuffelen in de lokale winkels zorgt al snel voor een echt Kerstgevoel. Helemaal als er gezang opklinkt en u al wandelend over de kinderkopjes van kerstkraam naar kerstkraam de heerlijkste geuren opsnuift die u vanaf het culinaire plein tegemoet komen. 

Vuurhaarden, kraampjes met glühwein en lekkernijen, een groot en divers aanbod voor al uw kerstcadeautjes en decoraties. Tussendoor opwarmen kan gemakkelijk in de gezellige cafeetjes van de stad. Kerst begint op de Winterfair Geertruidenberg ! (Gratis entree)Wat is er te doen? 

We pakken jaarlijks goed uit! De historische markt wordt mooi aangekleed tussen alle 18de en laat middeleeuwse marktpanden met natuurlijk de eeuwenoude kerk als achtergrond van deze oudste stad van Holland. 

 

Kinderplein
Kom je samen met je kinderen, bezoek zeker de kerstman en kinderboerderij met hun diertjes of Kom je naar de gratis mini-workshop voor kinderen of ga je op de foto met de sneeuwpop?

Etensgelegenheden

Ook dit jaar is er weer genoeg te eten op de Winterfair. De foodtrucks en eetkramen worden gecentreerd tussen de gezellig vuurkorven op het etensplein. Maar breng ook een bezoekje aan de lokale horeca voor hun lekkere gerechten.

Zonder muziek geen sfeer

Een Winterfair zonder kerstkoren dat kan niet, daarom zijn er al tal van aanmeldingen van verschillende koren.